Oplinter 2020

Op 28 maart start het nieuwe duivenseizoen te Oplinter. Er is een samenspel met VSOB op de snelheid. Oplinter is voor 2020 hoofdlokaal van VSOB, een samenspel met de maatschappijen Grazen, Geetbets, Bunsbeek, Landen, Drieslinter en Oplinter. 6 maatschappijen dus. Op de kleine halve fond blijft alles bij het oude. Gezamenlijke lossing sector 2 en 3 impliceert dat er net als vorig jaar een uitslag van alle duiven gemaakt wordt en ook een uitslag van sector 2 en sector 3 (volgens de nieuwe lijnen) gemaakt wordt. Oplinter maakt vanaf 2020 ook deel uit van HAFO Vlaams Brabant. Een samenspel van 8 lokalen.

Op de zware halve fond werd onze aanvraag om toe te treden tot Obrafo afgewezen. Behalve de klassieke dubbelingen Brabantse Unie, CFW, … heeft Opliunter samen met de buren van Bunsbeek een samenspel voor alle interprovinciale en provinciale vluchten. Op de nationale vluchten is er een samenspel met de maatschappijen van Diest, Tielt en Scherpenheuvel.

Alle uitslagen HAFO Vlaams Brabant (kleine en zware halve fond) zijn gratis.

Heden werken wij aan de vluchtkalender en de kampioenschappen 2020. Deze gaan we ook in een nieuw jasje steken. Zo ook de kampioenendag van Oplinter.

En de portreducties, ja die blijven en ook de gratis bons voor duiveneten die te verdienen zijn door gewoon deel te nemen.

Wij posten binnenkort een voorlopige ( de aangevraagde) vluchtkalender op onze site en kijken uit naar zondag  15 maart. Bedoeling is dan de vluchtkalnder van Oplinter voor te stellen en uit te delen in ons lokaal.

Gevleugelde groeten,

namens het bestuur van Oplinter

Jos Laudes

communicatieverantwoordelijke.

.

Deel dit bericht:

Gerelateerd Nieuws