Kampioenschappen Oplinter

Dag iedereen

Even ter herinnering:

De criteria van de kampioenschappen te Oplinter vinden jullie in bijlage en werden bij aanvang van de eerste vlucht op onze site gepost. 

Enkel de criteria van de all-round asduif werden niet gepubliceerd maar deze zijn dezelfde als deze in 2019 namelijk : De beste duif all-round is de duif met de 6 beste coëfficiënten waarvan minstens 2 snelheidsvluchten, minstens 2 vluchten kleine HAFO en minstens 2 vluchten zware HAFO. 

Om alle onduidelijkheden weg te nemen: 

Het kampioenschap te Oplinter is enkel ten einde voor de HAFO. Alle vluchten worden hier in rekening gebracht indien er minimum 25 duiven deelnamen en er minimum 5 deelnemers in de hoofduitslag staan in  Kampioenschappen-te-Oplinter. 

De kampioenschappen snelheid lopen nog steeds verder en dit zowel voor oude, jaarse en jonge duiven en dit zal zo zijn tot en met de laatste vlucht.  Evenwel geldt hier ook de regel van de 25 duiven en de 5 deelnemers in de hoofduitslag.

Wij willen uw aandacht trekken op het feit dat het indienen der prijzen voor de zware hafo jaarse dienen te gebeuren ten laatste deze week. (één week na de laatste vlucht zoals voorgeschreven). All-round moet ingediend worden ten laatste één week na de laatste snelheidsvlucht. 

Alle andere kampioenschappen worden automatisch verrekend. De VOORLOPIGE kampioenschappen zullen gepubliceerd worden ten laatste 2 weken na het einde van het seizoen. Dus na de laatste snelheidsvlucht. Twee weken later zijn ze definitief.

 

Het bestuur van Oplinter

Deel dit bericht:

Gerelateerd Nieuws