Nationale glorie voor de duivenmaatschappij van Oplinter!

Om trots te zijn. En dat we het zijn. Leden van onze maatschappij en/of duiven die er ingekorfd werden knallen naar de hoogste toppen in de Belgische duivensport. Dat onze maatschappij kan tellen op een sterk deelnemersveld wisten we al maar dat we in de nationale rankings  zo een adelbrieven zouden kunnen voorleggen… héééééééééééé . Moet er nog zand zijn?

Michel Lossignol uit Budingen, onze algemene kampioen van 2019, laat van zich spreken. Wat te denken van volgende rankings:  4de  Algemeen kampioen 2020  ; 3e Grote Hafo Oude/Jaarse; 2e Kleine Hafo Oude/Jaarse; 7e Asduif Kl Hafo Oude; 5e Asduif Kl Hafo Jaarse

Eddy Claes uit Kortenaken,  goed voor meer dan 40 eerste prijzen dit jaar en leverancier van asduiven kan terug blikken op een topseizoen. De eerste nationale asduif Kleine HAFO oude komt voor 2020 uit de manden van onze maatschappij met vergezeller Vanderstukken. Uniek en enig tot op heden.  TOP! En we mogen ook niet vergeten dat Eddy Claes beslag legt op de 17e plaats in het Nat Kamp Kl Hafo Oude/Jaarse.

Paul Jamar uit Rummen deed ook zijn duit in het zakje. Benevens de 2 asduiven op de zware halve fond te Oplinter behaalt Paul de titel van 18e Nat Asduif Grote Hafo Jaarse met duiven ingekorfd in onze maatschappij.

Verder werd Frederic De Scheemaeker mooi 22ste in de categorie Grote Fond Jaarlingen en Rudi Oliviers-Devos-Grammet 14de Grote Fond Oude.

Er verschijnen nog artikels omtrent deze exploten.

Het bestuur van Oplinter

Deel dit bericht:

Gerelateerd Nieuws