Vluchtkalender 2021 in opbouw

Beste leden,

Om 2021 goed te starten, hierbij de kalender Brabantse Unie voor de vluchten zware halve fond tot zware fond.

Op 22 mei is er Vierzon voorzien. Dit is een interprovinciale vlucht ingericht door Derby Henegouwen. Met deelname van Wallonie – Antwerpen -Brabant en misschien Limburg. Dit laatste staat nog niet vast.

Op 12 juni hebben we naast de gewone vlucht ook de tijdrit uit Blois (Aandenken Frans Rans en Dany Van Bael – beperkt tot 40 deelnemers – meer uitleg volgt later). Er zijn hiervoor 3 inkorvingslokalen voorzien (Beersel – Herent en, Kapelle/Bos)

17 juli is er BLOIS – alleen voor jonge duiven, daar er een nationale vlucht is voor oude en jaarse. Idem voor de vlucht uit Vierzon van 7 augustus.

Onze maatschappij korft alle vluchten zware halve fond in in een samenspel met de maatschappij van Bunsbeek en in een overkoepelende uitslag met New Hageland. dat dit een voltreffen was bewijzen de uitslagen en de nationale glorie van al de liefhebbers uit sector 3 die in onze maatschappij deenmane aan deze vluchten. En…. alle voordelen van 2020 blijven ondanks het moeilijke coronajaar met weinig inkomsten gehandhaafd in 2021.

Samen sterk als Ware Vrienden!

 

Het bestuur van de Ware Vrienden Oplinter.

Wij posten dit graag op 1 januari. Reden? Onze stichtingsdatum is 1 januari 1935. Programma ’21

Deel dit bericht:

Gerelateerd Nieuws