Souche/poelbrief Oplinter ..2023

De poelbrief souche werd door een werkgroep van medewerkers in een nieuw jasje gestoken. Zowel liefhebbers van Noord en Zuid hebben hier aan meegewerkt!

Reden voor de verandering is dus onder meer de dubbeling NOORD-ZUID en de magere interesse in bepaalde items (te veel lijnen op de vorige souche). Ook werken wij vanaf 2023 met meerdere vrijwilligers samen om de poelbrieven in te geven. Dus …minder lijnen betekent snellere verwerking van de gegevens.

De speelstraal A is op de snelheid ongewijzigd t.o.v. 2022. Deze straal is verplicht en de waarborg zal steeds in deze straal opgenomen worden in eerste instantie. De dubbelingen NOORD en ZUID zijn niet verplicht doch gratis. De liefhebbers kunnen er wel poelen.

Er is slechts één administratieve kost per vlucht. Deze is 1,75 € voor alle uitslagen per vlucht.

Voor de portonkosten: zie onze vluchtkalender. Wij hebben de portonkosten doen stijgen in verhouding met de stijging die de vervoerders ons hebben overgemaakt.

De laatste prijs werd geschrapt. De krabber is van 0,1 naar 0,2 € gebracht. Ereprijs werd geschrapt en de aspoel werd naar 0,5 € gebracht en gaat af per 20 duiven. Verder worden Korf en Voorwerp net als de P.S. (poel special) variabel. Dit wil zeggen dat deze bedrageningegeven worden volgens waarborg, zoals we gewoon zijn bij de P.S..

 

souche seizoen 2023

 

 

Deel dit bericht:

Gerelateerd Nieuws