Oplinter en duivensport

Alia iacta est! Onze duivenmaatschappij De Ware Vrienden heeft haar eigen website online gekregen. Bedoeling is jullie, duivenliefhebbers, te informeren omtrent de activiteiten, vluchten en ander duivennieuws. Wij gaan ook voor wekelijkse nieuwsbrieven waarin de waarborgen voor het komend weekend worden geafficheerd. En periodiek posten wij een artikel van een duivenmelker die zich in de kijker heeft gespeeld in onze maatschappij. Ook de maatschappijen waarmee wij in samenspel of verbond spelen zullen de nodige aandacht op ons forum krijgen.

En de mensen van Oplinter.. ja, af en toe komen er wel wat foto’s uit de oude doos te voorschijn op onze site. Foto’s die rechtstreeks of onrechtstreeks met de geschiedenis van onze vereniging te maken hebben.

Daarom, schrijf jullie in op onze nieuwsbrief en bezoek regelmatig onze site. In de beginfase gaan de liefhebbers nog e-mails toegestuurd krijgen op de oude, klassieke manier. De uitslagen worden evenwel afgeschermd. Enkel hoklijsten en sportieve leden krijgen toegang tot dit gedeelte. Hoklijsten en sportieve leden van het verbond Oplinter-Drieslinter.

namens V.Z.W. De Ware Vrienden Oplinter,

Jos Laudes – voorzitter

Deel dit bericht:

Gerelateerd Nieuws