Hoklijsten en ringen 2021

Betreft hoklijsten:

Het is weer oktober. Dit betekent dat naar jaarlijkse gewoonte de hoklijsten moeten ingevuld worden. Deze hoklijsten dienen binnengeleverd te worden tegen uiterlijk  15 november  2020 in ons lokaal. (brievenbus Sint-Genovevaplein 33 te 3300 Oplinter) .  U kan de hoklijst ook afleveren bij één van de bestuursleden. Hou je evenwel aan de corona-regels. Het lidgeld bedraagt 25 € vermeerderd met telkens 10 € per bijkomend lid. U dient dit te betalen bij het binnenbrengen van uw hoklijst of nog beter door het gepaste bedrag te storten onderstaand rekeningnummer.

Wat zijn uw voordelen als hoklijstlid te Oplinter?  U ontvangt portreductie als u deelneemt aan wedstrijden, u dient geen bijkomend sportief lidgeld te betalen om deel te nemen aan kampioenschappen en andere gratis prijzen, u ontvangt adresstickers op aanvraag, uw chipringen worden gratis gekoppeld op afspraak!

Betreft bestelling ringen:

Bij bestelling van de ringen dient u deze onmiddellijk te betalen. De prijs bedraagt 1 € per ring. U dient dit te doen door overschrijving op onderstaand rekeningnummer.

Noteer dat de ringen ons worden aangeleverd in zakjes per 20. Een veelvoud van 20 ringen maakt het ons gemakkelijk om de ringen te verdelen. (bvb 20,40,60,80,100,..! Dit is evenwel geen verplichting. Enkel dan kunnen wij u garanderen dat al uw ringen tot één en dezelfde serie behoren. Bvb 101 tot 200. Afhalen van de ringen enkel de dag van levering (laatste week van december) tussen 19 en 20u in het lokaal. Zie onze website

Bonverkoop ten voordele van onze maatschappij:

Wij houden een bonnenverkoop op www.bonnenverkoop.be die zal lopen tussen 1 en 30 november 2020. Er volgt geen zaalverkoop.

Algemene vergadering VZW De Ware Vrienden Oplinter:

De algemene vergadering zal doorgaan op zondag 6 december 2020 om 10.00u in ons lokaal.

Kampioenendag 2020.

Corona zorgt er voor dat er in 2021 geen feest zoals voorgaande kan georganiseerd worden. Wij houden een viering op zaterdag 9 januari 2021 in ons lokaal (zaal) van 14 tot 19u.  Het kampioenschap zal eind oktober 2020 gepubliceerd worden en per post/mail verstuurd worden. Wij vragen de kampioenen om een bon te schenken. Dit is geen verplichting maar wel een gebaar van erkentelijkheid naar uw maatschappij die het voorbije jaar op geen enkele inspanning heeft gekeken om corona-veilig in te korven. De prijzen die uitgereikt zullen worden bepaald tijdens de algemene vergadering van 6 december 2020. (Sinterklaasdag).

Wij benadrukken nogmaals dat de liefhebbers persoonlijk aanwezig dienen te zijn om hun prijzen en portreducties/ gratis duiveneten in ontvangst te nemen. Uitzonderingen kunnen enkel worden toegestaan door de algemene vergadering van 6 december 2020.

 

 

Deel dit bericht:

Gerelateerd Nieuws