Wat verandert er op 2 september? Onze waarborgen voor de maand september.

Vanaf 2 september zijn er enkele wijzigingen op de snelheid. Het samenspel VDS sector 3 en vSOB stopt op de grote snelheid. Het samenspel VDS Sector 3 en VSOB kleine snelheid lopen verder evenwel zonder de maatschappij van Bunsbeek die vanaf september naar jaarlijkse traditie zwaar waarborgen in een open straal. De oude+Jaarse met dubbeling jaarse blijven APART vliegen in het samenspel VSOB  (die niet samen met de jonge duiven en dit tot en met het week-end van 23 september.)

Op de kleine halve fond is er nog één vlucht uit Melun op 2 september ter voorbereiding op de laatste nationale vlucht uit Chateauroux. Deze vlucht telt wel mee voor het kampioenschap te Oplinter, niet in Petit Club.

Op de zware halve fond is er de laatste PROVINCIALE VLUCHT ingericht door de Brabantste Unie waar de oude+Jaarse samenvliegen + Jonge duiven in een aparte categorie. Deze vlucht gaat door vanuit Vierzon en niet uit Blois daar te Blois er nog steeds vogelgriep heerst.

WAARBORGEN SEPTEMBER:

Septembercriterium Momignies JONGE DUIVEN (opgelet: wijziging mogelijk indien oude/jaarse en jonge
duiven samenvliegen in de hoofdvlucht (samenspel)
25 waardebons van 10 € te verdelen onder de LEDEN aan de 5-10-15-20-25ste prijs. (één prijs per liefhebber en 5 bons
per week-end)- 5 week-ends! en dit op uitslag NOORD+ZUID

SPONSOR 2023:  de liefhebbers die wekelijks hun pinten drinken in het lokaal!

Verder is er iedere week een waarborg van 1 mies tot 5 € (20 €) , 1 OAS per 3 en Korf (is een aangeduide serie per 2-inleg 1 €) met waarborg voor 10-7,5-5 € en dit zowel in NOORD als ZUID en dit op de Momignies vluchten.

Voor de vluchten uit LAON is er voor de jonge duiven in de grote straal (NOORD+ZUID) een pot van 20 € gewaarborgd (inleg 1 €). Dus geen straal Noord en Zuid meer!

 

 

Deel dit bericht:

Gerelateerd Nieuws