Kalender 2024

Op 27 maart is er de eerste prijskamp uit Fleurus. Inkorven steeds op dinsdag van 19.30 tot 20.30u. Iedereen van sector 3 mag deelnemen aan deze weekvluchten De vluchten worden vereekend in een apart kampioenschap en tellen ook mee voor het algemeen kampioenschap. Op 30 maart is er dan de eerste vlucht uit Momignies en op 6 april is er al een prijskamp uit Soissons.

Oplinter is hoofdlokaal in alle samenspelen waar mag worden deelgenomen. Op de snelheid is er een samenspel met Geetbets en Bunsbeek (VSOB) en met Diest en Schaffen (VDS). Op de kleine HAFO is er een samenspel met Petit Club en een dubbeling met de maatschappijen Geetbets, Rummen en Overhespen. Op de zware halve fond is er een dubbeling met Rummen, Geetbets, Bunsbeek, Overhespen (enkel 2 Orleans vluchten) en dit voor de provinciale vluchten Brabantse Unie en de Interprovinciale vlucht Derby Hainaut.

Wij korven ook de nationale vluchten zware halve fond in. Hier wil geen enkele maatschappij van sector 3 ons in een samenspel opnemen. Leuke sport!

Maar niet getreurd. Wij hebben al andere stormen overleefd. De uitdaging voor de maatschappij is tweeledig. Vanaf 8 april 2024 gaat Oplinter in overlevingsmodus door wegenwerken die maar liefst 4 jaar zullen duren. In 2024 gaat de weg van Neerlinter naar Oplinter dicht en moet men vanuit Neerlinter de omleiding via de Kasteelstraat volgen en zo over Stok via de Sint-Hubertustraat naar Oplinter dorp rijden. U vindt alle planningen op een speciale tab op onze site. De tweede uitdaging is het gebrek aan helpende handen. Dit zal een impact hebben op het verloop van komend seizoen.

Bij deze wens ik jullie een fijn seizoen toe, al dan niet in Oplinter. Aan u de keuze, vooralsnog in 2024!

Jos Laudes

Algemeen coördinator VZW De Ware Vrienden Oplinter

 

 

 

 

Deel dit bericht:

Gerelateerd Nieuws