Seizoen 2023- vooruitblik

Beste liefhebbers,
Met een nieuw bestuur draaien de bladzijde 2022 om. Het was een bewogen jaar met veel duiven ondanks de vogelgriep. We sloten het seizoen af met geslaagde tentoonstellingen, een kampioenendag en een prachtig Sinterklaasfeest voor de allerkleinsten.
Niet minder dan 30 medewerkers zullen in 2023 klaar staan om  er het beste van te maken. De vruchten van de werkgroepen medewerkers, portreductie en sportief beleid zullen in maart in een canvas gegoten worden: de vluchtkalender.
Sportief verandert er heel wat.
Het seizoen vangt aan met een leervlucht uit Fleurus op 22 maart. Tot eind juni zijn er 12 leervluchten ingepland, in juli zijn er 4 weekvluchten uit Momignies en er kunnen nog andere vluchten worden ingevuld.
Wat de prijskampen betreft wordt er voor de eerste keer geklokt op 25 maart. Er zijn 31 Momignies vluchten tot en met eind oktober. Op 15 april gaan we de eerste keer de Franse grens over voor een vlucht uit Soissons. Er zijn 16 vluchten uit Soissons, 4 vluchten uit Nanteuil en 3 vluchten uit Laon.
Op de kleine HAFO wordt Lorris de eerste vlucht op 6 mei. Er zijn 12 vluchten uit Lorris en 4 vluchten uit Orléans in de PETIT CLub combinatie.
Op 2 september zou er nog een bijkomende vlucht voorzien worden.
Verder staan alle nationale, provinciale en interprovincale vluchten op de zware halve fond op het programma.
De kampioenendag zal doorgaan op zaterdag 28 oktober 2023.
Alle voorwaarden om deel te nemen aan de kampioenschappen, de gratis prijzen, de portreducties 2023 en de septembercriteria zullen teven in de vluchtkalender gepost worden
Iedere zondag is het lokaal open van 9 tot 12u voor afhalen ringen, inentingspapieren, overschrijvingen en het reserveren voor het koppelen van de ringen.