Seizoen gaat van start te Oplinter

Beste liefhebbers en sympathisanten,

We gaan met duiven spelen en niet met vuur. Corona is nog steeds in het land wat maakt dat wij te Oplinter ons nog steeds aan alle maatregelen houden. Handgels gebruiken, afstand houden, inkorven op afspraak, mondmaskers dragen en zoveel mogelijk electronisch werken zoals het opsturen van documenten via mail of vooraf betalen op ons rekeningnummer.

Vanaf zaterdag gaan de eerste wedvluchten van start net zoals alle sportwedstrijden zonder contact. Momignies en Soissons en uitzonderlijk zal MELUN op zaterdag van 17 tot 19u worden ingekorfd met lossing op zondag.

De vluchtkalenders zijn nog niet vrijgegeven door de K.B.D.B. maar wij gaan van de veronderstelling uit dat de snelheid en kleine HAFO verder afgehandeld worden zoals voor de lock-down bepaald werd. Voor de vluchten vanaf zware halve fond en het voorbereidingsprogramma hiervan zal de K.B.D.B. dra communiceren.

Onze HORECA blijft voorlopig gesloten maar is heden al corona-proof. De kantine zal voor het eerst openen op zondagvoormiddag 21 juni om 09.00u. Hopelijk zien we jullie weldra terug.

 

 

Deel dit bericht:

Gerelateerd Nieuws