Oplinter Kermis en België-Engeland …

Opgelet: Er is een wielerwedstrijd donderdagavond te Oplinter van 18 tot 20.30 die aan ons lokaal passeert. Ons lokaal is dan moeilijk bereikbaar. Er zijn evenwel afspraken gemaakt met de poltie en de burgemeester van Tienen en die zijn als volgt.
Wij korven in vanaf 16.30u!! Dan kan iedereen die kan en dat wenst al weg zijn voor de koers van start gaat om 18.00u. Ook is er een parking voorzien in de LINDEBAAN bij hoeve Kempeneers die zal afgepeild zijn en bereikbaar is via de Ganzendries, en dit ook tijdens de koers. U moet wel vanuit Wommersom (met de richting van de renners mee) komen en dan vlak voor de finish links af slaan. Er zal daar de ganse wedstrijd een seingever staan om u door te laten. U dient dan de Lindebaan te verlaten via de andere richting om aan de dorpsschool uit te komen. Er is die avond ook Belgie-Engeland om 20u. U kunt deze wedstrijd in ons lokaal volgen. De duiven zullen goed verzorgd worden en voorzien worden van eten en drinken van bij de inkorving en dit tot de vergezeller ze komt opladen.
Wij verlaten ook onze inkorving tot 22.15u. Wij zullen de duiven inkorven met 2 masters. Bereid dan wel uw souches ordentelijk voor want ook deze worden meegegeven met de vergezeller. U kunt dus komen inkorven NA DE voetbalwedstrijd en NA de wielerwedstrijd.
De poort zal openstaan U kan achterwaarts inrijden en uw manden lossen. Ook zal er iemand aan de poort staan om u hierbij te helpen. Er zullen ook transportkarren voorzien zijn om van op de parking Kempeneers tot aan het lokaal te komen.
Deze regeling zal ook van toepassing zijn op vrijdag voor de inkorving van Chevrainvilliers, Soissons en Momignies op vrijdagavond vanaf 17u om reden dat dan de KLJ het dorpsplein inpalmt voor een Beach Party.
Ons lokaal blijft dan open tot … WANT…. Eva Laudes die jullie kennen als hulp in onze kantine en dochter van Jos, speelt er die avond op het dorpsplein met haar COVERBAND AND MANY MORE. Kom en blijf genieten van de zomerse sfeer die er ter gelegenheid van Oplinter Kermis hangt op het dorpsplein. Nadien kunnen jullie nog terecht voor een frisse pint in ons lokaal.
Tevens is er extra waarborg ter gelegenheid van Oplinter KERMIS op alle vluchten en is er een gratis criterium 1+2 voor alle liefhebbers van Groot-Tienen op alle vluchten (aangevraagd op ons vluchtprogramma eb goedgekeurd door de KBDB nota bene). We mogen de kortvliegers uit onze gemeente ook eens verwennen. Alle waarborgen worden donderdag gepind op onze site.
Dinsdagavond leervlucht uit Momignies met inkorving van 19 tot 20u. Aansluitend duiven chippen en regularisatie van mogelijke noodkoppelingen.
Wij verwachten u allen talrijk om mee te komen feesten komend week-end!
Nogmaals dank voor het vertrouwen want het week-end was weer goed voor 269 duiven op Argenton en 20 deelnemers en 29 deelnemers met
rond de  350 duiven. Fantastisch!
Het bestuur van Oplinter
Deel dit bericht:

Gerelateerd Nieuws