Annulatie kampioenenhulde V.S. O.B.

Kampioenendag V.S.O.B. te Oplinter (Tienen) afgelast wegens coronavirus

Na overleg met onder meer lokale instanties en in navolging van de vrijwillige annulatie van andere lokale evenementen te Tienen, hebben wij beslist de kampioenendag van V.S.O.B.  van vrijdag 13 maart in het duivenlokaal te Oplinter te annuleren en verschuiven naar een latere datum. Dit evenwel uit voorzorg en bezorgheid om de gezondheid van onze duivenliefhebbers. Wij volgen hiermee de wijze raad op van alle virologen en experten in deze.

Iedereen moet bijdragen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen en te beperken. Vermits dit een binnenactiviteit is en alle aandacht moet besteed worden aan hygiëne en ook ‘afstand houden’ (=social distancing) volgen wij hiermee het advies van Stad Tienen dat deze morgen gepubliceerd werd.

De organisatie wenst te benadrukken dat de kampioenendag zeker zal doorgaan in april-mei 2020 en alle prijzen dan uitgereikt zullen worden.

De bonverkoop van V.S.O.B. loopt deze avond af om 20 u. op www.pitts.be. Het eindbod zal dan het hoogste bod zijn.  Nadien volgt er dus GEEN ZAALVERKOOP meer.

Met deze beslissing zijn wij solidair met andere organisaties.

Men zegge het voort

Het bestuur van V.S.O.B.

Deel dit bericht:

Gerelateerd Nieuws