We gaan er terug tegen aan

Beste liefhebbers,

Behoudens tegenbericht van het FAVV kunnen vanaf 22.07.2022 alle verenigingen en dus ook Oplinter die getroffen zijn door de uitbraak van de vogelgriep eind juni in Zoutleeuw, hun activiteiten hervatten met inkorvingen op vrijdag 22.07 voor de wedvluchten zoals aangevraagd op hun kalender. Wij korven dan in voor Momignies en Nanteuil van 18 tot 20u. OP AFSPRAAK zoals voorheen

Op 26.07 was reeds een inkorving MOMIGNIES voorzien met lossing op woensdag 27.07. Daar bovenop komt er nog een bijkomende vlucht uit Soissons met eveneens inkorving op dinsdag 26.07 en lossing op woensdag 27.07. Deze 2 vluchten zullen als PRIJSKAMP worden ingemand. Doch deze tellen niet mee voor het kampioenschap.

Vanaf dan hernemen we de voorziene vluchtkalender.

Wij korven nog volgende vluchten in te VISSENAKEN , Kumtichstraat 340 : vrijdag 15 juli Momignies en Soissons en dinsdag 19 juli voor Momignies. Deze vluchten zijn leervluchten.

Verder is het cafetaria ook open op 21 juli van 9 tot 12u. Vanaf 10.30u tot 12u koppelen we nog chipringen. Dus, de kans om uw jonge duiven nog een chip gte laten aandoen. Voortaan zal het koppelen van de chipringen enkel nog gebeuren op afspraak. Hou er rekening mee dat enkele medewerkers met verlof gaan.

namens DWVO

Jos Laudes

Algemeen coördinator

 

Deel dit bericht:

Gerelateerd Nieuws