Wie zijn we

Voorzitter a.i. (ondervoorzitter)

Tony Reniers

 

 

 

 

 

Guy Fets

Secretaris

Jef Vandyk is de secretaris van onze maatschappij. Hij werd in 2016 gehuldigd voor zijn verdienste als langst zetelend bestuurslid van de maatschappij. Hij is één van de helpers die iedere week klaar staat voor het kuisen van de manden. Duivensport is zijn passie en duiven verzorgen doet hij ook in de maatschappij. Geen enkele inkorving gaat voorbij zonder dat de duiven in de maatschappij drinken krijgen. Hij is ook verantwoordelijk voor de laatste controle van de manden en het opmaken van de documenten wanneer de vergezeller de duiven komt opladen.

 

 

 

 

 

 

RikStouthuysenPenningmeester

Rik Stouthuysen is penningmeester sinds 2013. Hij waakt over de financiën van de maatschappij en zorgt er wekelijks voor dat de inkorvingsontvangsten en de uitslagen correct, per liefhebber, verwerkt worden in de intern kassysteem.

Alle in- en uitgaven worden door hem geregistreerd en opgevolgd in een verplichte boekhouding voor VZW’s.

Begrotingprognoses, neerlegging van jaarbalansen bij de kamer van koophandel evenals BTW- en belastingaangifte horen ook bij dit takenpakket .

 

 

 

 

Andere bestuurleden en helpers:

Tony Reniers, Willy Henot, Paul Neuteleers, Jan Damps,  Guy Fets, Jos Laudes, Eddy Peiten, ……en andere hoklijstleden die occasioneel bijspringen in vakantie- of examenperiodes.

De kaart van de jeugd

Het schoolproject De Wijsneus wordt sedert 2010 financieel gesteund door onze maatschappij. Onder onze leden hoklijstleden hebben wij 4 tieners.

 

 

Robin Depré is uitgegroeid tot een onmisbare schakel in het geheel. Hij verwerkt alle poelbrieven tot spiegellijsten, leest alle registraties in en maakt de duivenuitslagen in een handomdraai. De computer en de ‘duivensoftware’ zijn in zijn handen.

Ook de duivenmaatschappij heeft meerdere vrouwenhanden nodig. Voor het logistieke, administratieve werk, voor de nodige poetsbeurt en opruimwerk. Annelies, Annie en Eva zijn wekelijks op de afspraak bij de inkorvingen. 

 

1
2

Het kuisen van de manden is een wekelijkse bedoening. Alle korven krijgen wekelijks nieuwe houtkrullen en een nazicht. Hiervoor kunnen we een beroep doen op enkele trouwe medewerkers. De bestuursleden krijgen hiervoor de hulp van Paul  en Jos.

5

 

en voor alle evenementen zoals kampioenendagen kunnen wij een beroep doen op ploeg van een tiental vaste medewerkers.