Hoe maak je een geslaagd feest?

IMG_2498

Wij hebben onze kampioenen de hulde gegeven die zij verdienen. Een volle zaal met 160 genodigden voor een subliem feestbanket, een ruime delegatie van de lokale basischool De Wijsneus, aansluitend een 50-tal sympathisanten, een puike organisatie en een scala van trofeeën op een uitgebreide prijzentafel. Dan hebben we alle ingrediënten om na afloop te horen dat het weer ‘in orde’ was. Paul Beckers uit Budingen kreeg als eerste de voor Oplinter vanaf heden exclusief gereserveerde trofee De Kristallen Duif van de gerenomeerde zaak Toulet- Van Bael uit Anderlecht, leverancier van de Gouden Schoen en De Kristallen Fiets. Zegekoning Etienne Ladang uit Oplinter mocht ook pronken met een knaller van een trofee.

De menu was uitgelezen, een gratis tombola van De Komptoir Zwei Belgium voor de aanwezige madammen en een ode aan duiven-doet-al (lees duivel-doet-al) Jos Laudes waren de aanloop van een hulde die bulk stond van prijzen. Brico Massart uit Oplinter was de hoofdsponsor en dat hebben de aanwezigen geweten. Maggi Dehennin, zaakvoerster van De Komptoir uit Oplinter (verdeler Zwei Belgium) deed ook haar duit in het zakje evenals de firma’s nv PALOMA,, Herbots products en Duivensport België uit Lanaken. Centraal in de viering stond de jeugd met de leerlingen van het duivenproject De Wijsneus. Zij kregen de traditionele cheque van 300 € en een trofee want zeg nu zelf: dit unieke duivenproject levert ieder jaar kampioenen buiten categorie. De juffen Lindsay en Kelly stelden samen met hun leerlingen het project voor aan de hand van een PowerPoint en ze zongen uit volle borst mee op de deuntjes van ‘o mijnen blauwe geschelpte’. Meteen zat de sfeer er goed in. Dan kwamen de asduiven en de kampioenen aan bod. Aansluitend volgde er een bonverkoop die alle records deed sneuvelen en een tombola met prijzen van de hoofdsponsor Brico Massart.

Het feest is voorbij. Het nieuwe seizoen komt er aan. Wij hebben alvast moed getankt uit alle felicitaties die ons te beurt vielen.

Namens de volledige ploeg van De Ware Vrienden Oplinter hartelijk dank aan iedereen die heeft bijgedragen tot het welslagen van ons feest.

Deel dit bericht:

Gerelateerd Nieuws